GEVRAAGD: GEMEENTELID DIE MUTATIES IN DE LEDENADMINISTRATIE VERWERKT GEVRAAGD: GEMEENTELID DIE MUTATIES IN DE LEDENADMINISTRATIE VERWERKT

Het College van Kerkrentmeesters is op zoek naar iemand die bij wil dragen aan het up to date houden van onze ledenadministratie. We zoeken iemand vanaf de zomer, omdat Corine Peters dan stopt met deze taak. Het gaat om het verwerken op de computer van mutaties in het ledenadministratiesysteem. Dit kan vanaf huis gebeuren en kost ongeveer 1,5 uur per twee weken.
Neem voor meer informatie contact op met Corine Peters ( 020 659 6638).
Neem voor aanmelding contact op met Anja van Andel (secretaris kerkelijk bureau, of 06 2538 5255).

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om