GEEF UW OUDE MOBIELTJEs EN CARTRIDGES EEN NIEUW LEVEN!

Niet alléén mobieltjes. Ook uw inktcartridges, postzegels en andere zaken!
GEEF UW OUDE MOBIELTJEs EN CARTRIDGES EEN NIEUW LEVEN!

Een tweede leven voor uw oude mobieltjes en/of cartridges.
KERKINACTIE gelooft in delen. Met elkaar in actie voor de naaste, dichtbij en ver weg. Geen mens uitgezonderd. Ook u kunt in actie komen door simpelweg uw oude mobieltjes, lege cartridges, ansichtkaarten, geboortekaartjes en postzegels in te leveren bij ons in de kerk op de balie in het stiltecentrum. Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postze-gels van ansichtkaarten. Alleen ansichtkaarten, geen dubbele kaarten. Ook zelfgemaakte kaarten.
Dit levert veel geld op ongeveer € 25.000 per jaar en is bestemd voor het werk van KerkinActie.
DOET U OOK MEE?
Wij, de diakenen van uw kerk, leveren dit in op de diaconale dag in Utrecht.
Vast heel hartelijk bedankt. Ien Moens.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om