EVEN AANDACHT VOOR DE ROUWSUITE……….

Er kan “zo maar” een einde komen aan ons leven. En als we dan niets hebben geregeld, besproken of zelfs vastgelegd…….dan zadelen we onze nabestaanden op met al die keuzes en beslissingen. En dát op een moment dat zij er wel het mínst op wachten. Zij hebben dan “meer dan genoeg” aan het verwerken van het verlies, het geven van een plekje aan diegene die er niet meer is en nooit meer zal zijn.

Daarom is het goed om nú al een aantal praktische zaken te regelen voor dát moment!
Dat kunt u doen in samenspraak met echtgenoot/echtgenote, met kinderen, met vrienden, met een uitvaartverzorger…..
Denk daarbij ook aan de mogelijkheden die wij vanuit de Pelgrimskerk gemeente kunnen bieden. Niet alleen in spiritueel opzicht, maar ook heel praktisch. En niet alleen voor “geloofsgenoten”, maar ook voor andersdenkenden en niet-kerkelijk georiënteerde mensen.
Wij beschikken over een prachtige rouwsuite, waar overledenen kunnen worden opgebaard. Daarnaast kunnen wij ook uw condoleance en zelfs (ook niet-kerkelijk geïnspireerde) uitvaartbijeenkomst verzorgen in samenwerking met uw uitvaartverzorger.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om