PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
EINDELIJK! DE WEBSITE IS VERNIEUWD EINDELIJK! DE WEBSITE IS VERNIEUWD

Eindelijk is het zo ver. Vanaf nu kunt u via het vertrouwde adres de nieuwe website van onze gemeente zien.
Hij is nog lang niet af, maar....wij denken u hiermeein elk geval te kunnen voorzien van goede, snelle en goed overzichtelijke informatie. En wilt u zelf ook iets op de website melden? Schroom dan niet om de tekst via de mail naar ons op te sturen.
Wij doen dan ons best om uw artikel, mededeling, uitnodiging en dergelijke zo spoedig mogelijk te plaatsen zodat iedereen die de website opent (en dat wordt steeds interessanter) gelijk uw verhaal kan lezen.

De commissie PR/Publicaties heeft zich (zoals u eerder gemeld) dit najaar gericht op het zoeken naar, kiezen van en daarna invullen van een “standaard-website” die is gemaakt door Human Content Mediaproducties (HCM) uit Amsterdam in nauwe samenwerking met PKN Nederland.
HCM is een bedrijf dat vooral voor veel kerk gemeenten in Nederland websites maakt die de plaatselijke kerk dan zelf verder kan invullen en uitbreiden.
In september en oktober hebben we nogal wat werk verricht om de juiste website te kiezen (niet te ingewikkeld, maar wel toereikend). HCM heeft wel 7 verschillende soorten “formats” (de manier waarop de site eruit ziet). Eenmaal gekozen voor een “format”, kan en moet deze verder worden “opgemaakt”. Dat is voor deskundigen niet moeilijk, maar voor ons als vrijwilligers natuurlijk wel wat ingewikkelder en….tijdrovender.
Gelijktijdig hebben we allerlei informatie (uit Meerkontakt en van anderen gekregen) op verschillende plekken op de site gezet, zodat een beeld ontstaat wat er allemaal kan met de site.
Ook hebben we gekeken of en hoe er foto’s bij de artikelen kunnen worden geplaatst ter verfraaiing.
En ten slotte het belangrijkste: het invoeren van alle kerkdiensten voor de rest van dit jaar, zodat u ziet wanneer welke dienst is en wie daarin voorgaat. Daarbij hoort dan ook meteen het invoeren van de mogelijkheid om de kerkdiensten gelijktijdig of achteraf te beluistenen via kerkdienstgemist.nl.
En…….nu dat loopt willen we niet langer wachten om u te het resultaat te laten zien!
 
Maar daarmee is het werk nog lang niet af.
Het moet natuurlijk een gewoonte worden voor iedereen die iets aan alle gemeenteleden (en anderen) wil melden dat ook meteen opgeeft bij de redactie van de website.
Dat kan via het volgende E-mailadres:

Voorlopig volstaat dat en bekijkt de redactie of, waar en hoe uw mededeling kan worden geplaatst (u kunt daarvoor natuurlijk ook zelf een voorkeur aangeven). Later zullen we meerdere verantwoordelijken “machtigen” om zelf ook informatie op de website te plaatsen en dan……wordt het pas écht een website ván en vóór ons allemaal.
 
Maar voor nu veel leesplezier en we hopen ook op uw medewerking door het opsturen van stukjes om op de site te plaatsen.
Namens de commissie PR/Publiciteit
Harm Jonker

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.