EINDEJAARSCOLLECTE 2015

Aan het eind van het jaar moeten inkomsten en uitgaven in evenwicht zijn; helpt u een handje mee?
EINDEJAARSCOLLECTE 2015

Richting het einde van het jaar ontvangt u van het College van Kerkrentmeesters weer een verzoek voor de eindejaar collecte. Voor onze gemeente is dit een belangrijke bron van inkomsten, die we ook dit jaar weer hard nodig hebben. Dit jaar hebben we onder andere een beamer aangeschaft die in de kerkzaal is geplaatst. De beamer zal gebruikt worden bij het ondersteunen van de kerkdiensten met meer beelden en geluid. Helaas hadden we in 2015 ook te maken met tegenvallers, waarvan de asbestverwijdering in de Karavanserai veruit de grootste was. Ook voor het komende jaar staan er weer een aantal uitgaven op de agenda om het ‘samen-gemeente-zijn’ te verbeteren. Daarom vragen wij ook nu weer uw bijzondere aandacht voor deze belangrijke collecte! Wij danken u alvast hartelijk voor uw gift!
Vriendelijke groet, Jacob van Gelder, Penningmeester College van Kerkrentmeesters.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN