EEN NIEUWE KANSELBIJBEL VOOR ONZE GEMEENTE!

Eindelijk weer een echte kanselbijbel in de kerk!
EEN NIEUWE KANSELBIJBEL VOOR ONZE GEMEENTE!

Niet dat we nog geen bijbels hadden, maar deze, de Nieuwe Bijbel vertaling van 2004, waaruit we vaak lezen was er nog niet. Nu maar hopen dat hij veel opengeslagen zal blijven worden en er veel uit zal worden besproken en gemediteerd.
Overigens: een anonieme schenker heeft ons het volledige bedrag voor deze prachtige bijbel geschonken! Hierbij danken wij deze onbekend schenker héél hartelijk.

Ooit hoorde ik eens iemand bij de overhandiging van de trouwbijbel aan het kersverse bruidspaar hen op het hart drukken, hem toch vooral veel te openen, in plaats van wat sommigen soms ook doen er elkaar mee om de oren te slaan. Daarvoor is hij niet bedoeld!
Laat ons allen dat ook gezegd zijn, want met deze gewichtige bijbel om je oren geslagen te worden wordt zeker een ziektekostenkwestie voor de verzekering.

Overigens denk ik dat het zo’n vaart niet zal lopen.
Ik wens ons allen overigens wel mooie en boeiende, interessante en spannende gesprekken, en als meningsverschillen daartoe bijdragen is dat helemaal niet verkeerd, of denkt u daar anders over?

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om