DE LUIDKLOK SLAAT WEER MOOI ……… EN METEEN ALS HIJ WORDT AANGEZET!

De oorzaak lag volgens de monteur die afgelopen zomer kwam controleren aan de klepel die niet goed werkte. Maar hij gaf ook meteen al aan dat de motor die de klok aanstuurt dringend aan vervanging toe was. En ja hoor…….de monteur was net een paar dagen weg toen de klachten opnieuw begonnen en nu zelfs ernstiger.
Daarom hebben we een offerte gevraagd om de motor te vervangen.  Da’s best een “duur grapje”. En we hebben de koster natuurlijk ook even “geplaagd” door te zeggen dat bij nood zij dan maar als vanouds aan een touw moest gaan trekken.

Maar in alle ernst moest de motor natuurlijk worden vervangen. Want zeg nu eerlijk: wat is onze kerk nu zonder luidklok?!
En…..nu de monteur tijd heeft gevonden om de motor te vervangen kan de luidklok weer heerlijk luiden……..en precies als het moet en ook mooi!

Gelukkig ontvingen wij een legaat van een van onze leden. Deze hebben wij met dankbaarheid deels gebruikt om een nieuwe motor voor de luidklok te laten plaatsen.
En…..daarvoor klinkt de klok weer fantastisch!

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN