CORONA NIEUWS VANUIT DE KERK VOOR DE MAAND APRIL

Het spreekt voor zich dat wij het erg teleurstellend vinden dat we deze maatregelen moéten nemen ter voorkoming van het verspreiden van het corona virus. Zo vlak voor Pasen waren wij natuurlijk veel liever bijeenkomen om een van de hoogtepunten van ons kerkelijk jaar gezamenlijk te vieren. Elkaar ontmoeten en  groeten, samen het Paasfeest beleven en vieren! Ook in de weken na Pasen stonden leuke, maar vooral ook zingevende bijeenkomsten gepland, die helaas niet doorgaan.

Vreselijk! En vooral voor alle gemeenteleden die al (vaak alleen) thuis zitten en niemand en/of vrijwel niemand persoonlijk zien en spreken. Ook voor jonge gezinnen, waar vaders en moeders al het mogelijke (moeten) doen om hun dagelijks werk “op afstand” door te laten gaan, maar daarnaast ook de onderwijskundige zorg hebben voor hun kinderen. En niet in de laatste plaats die kinderen: geen school, geen vriendjes, les krijgen “op afstand” en ga zo maar door.
Kortom: iedereen is op een of andere manier wel “gedupeerd”.