COMMUNICATIE VIA MEERKONTAKT EN WEBSITE.

Meerkontakt is altijd welkom (hopen wij), maar zeker in deze periode. Nu proberen we dit keer zo nauwkeurig mogelijk in beeld te hebben welke ouderen in onze gemeente “met smart” wachten op nieuws van de gemeente, maar geen computer hebben. De bestaande bezorglijst (meer dan 450 stuks) is tegen het licht gehouden en opgeschoond. Uitgangspunt is dat gemeenteleden zonder computer Meerkontakt gewoon in hun brievenbus krijgen. Wel zal de uitstraling van deze papieren versie professioneler ogen dan u gewend bent. Met deze maatregel hopen we ook de belasting en risico’s voor onze (veelal) oudere lopers te beperken.

Heeft u hem 1 mei niet in de bus, maar via een andere weg, terwijl u écht geen eigen computer hebt?
Laat dan even door iemand naar vz.kerkrentmeesters@pelgrimskerk.org mailen of bel hem even op (06 2041 4745). We gaan dan serieus bekijken hoe we u in het vervolg weer kunnen voorzien van een “papieren Meerkontakt”.

En mist u hem terwijl u wél een mailadres hebt?
Mail dan uw mailadres door naar vz.kerkrentmeesters@pelgrimskerk.org en u
wordt op de verzendlijst gezet voor digitale verzending.

We hopen oprecht dat onze “trouwe lezers” op deze manier snel kunnen worden voorzien van het “kerknieuws”.