COMMUNICATIE VAN "ONZE KERK" IN ONTWIKKELING

Aanpassing van inhoud, vormgeving en werkwijze heeft vooral ook een praktische/technische kant. Daarom heeft een klein groepje zich eerst gebogen over de mogelijkheden en de benodigdheden.
Op basis daarvan hebben we als kerkenraad op 28 januari vastgesteld wie aanspreekbaar is voor het aanleveren van kopij uit de verschillende raden en commissies binnen onze gemeente. Want….zonder kopij heeft het geen zin om MEERKONTAKT en/of de website “op te frissen”.

U zult in de komende maanden vast merken dat op een aantal punten verandering zichtbaar is.

• Zo wordt u (en dat hebben we al eerder gedaan) dringend gevraagd uw mailadres op te geven. Doe dat graag via de mail van . Hierdoor wordt het ons (met een afnemend aantal bezorgers) mogelijk u MEERKONTAKT per mail te sturen. De bedoeling is dat deze “elektronische versie” onder meer voorzien wordt van meer kleuruitstraling, waardoor het ook prettiger leest.
  • Binnenkort zal ook een algemeen mailadres voor de redactie van MEERKONTAKT én www.pelgrimskerk.org van start gaan. Iedereen kan dan zijn kopij naar één adres sturen. De redactie kan dit dan zowel op de website zetten als in MEERKONTAKT.
www.pelrgimskerk.org zal een andere (hopelijk eenvoudiger en aansprekender) indeling krijgen, waaraan momenteel wordt gewerkt.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om