BINNENLANDS DIACONAAT!!!!!!

Zondag13 november is er een collecte voor het Binnenlands Diaconaat.
Mensen die eenzaam zijn, schulden hebben of verslaafd zijn,, zitten vaak in een sociaal isolement. Het Interkerkelijk Diaconaal Overleg (IDO) in Lelystad zet zich samen met Kerk in Actie in voor deze mensen.

Zo is er, bijvoorbeeld, een inloopcentrum voor wie op zoek is naar warmte en steun. Hier kan iedereen terecht voor een kop koffie, een praatje of activiteiten als naailessen en taalcursussen voor allochtonen. In een ander inloophuis kunnen mensen met verslavingsproblemen terecht.
Wie financiële problemen heeft, kan begeleiding krijgen om uit de schulden te komen. Ook is er een voedselbank voor mensen die niet genoeg geld hebben voor een dagelijkse gezonde maaltijd.

De opbrengst is bestemd voor dit goede doel, van harte bij U aanbevolen.
Namens de diaconie, Ien.Moens.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om