BERICHTEN VAN PASTOR FRED VAN DER LOUW BERICHTEN VAN PASTOR FRED VAN DER LOUW

In de wijk waarin ik pastoraal werkzaam ben, hebben enkele gemeenteleden in het ziekenhuis gelegen. Mw. Jobse uit De Meerwende, zij verblijft nu in Hospice Bardo te Hoofddorp. Mevrouw Smit-Wolvetang, Reaumurstraat 2, heeft in het Slotervaartziekenhuis gelegen. Mw. Van Kooten, Hoofdweg 322 Lijnden, heeft ook in het ziekenhuis moeten verblijven. Heel veel sterkte ! Ook hen die om hen heen staan: We wensen allen die zorgen of verdriet hebben Gods nabijheid toe. We zijn niet altijd op de hoogte van ziekenhuisopnames of thuiskomst. Wanneer u bezoek van één van de pastores op prijs stelt, schroom niet om dit te laten weten. Ook wanneer u uit het ziekenhuis ontslagen bent willen we dit graag van u horen. Met een hartelijke groet, pastor Fred van der Louw.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN