BERICHT VAN HET PASTORAAT - OKTOBER 2015 BERICHT VAN HET PASTORAAT - OKTOBER 2015

In de Meerkontakt van deze maand vindt u een nieuwe stratenlijst; op deze (gele) lijst kunt u zien tot welke wijk de straat waar u woont hoort en wie de pastoraal bezoeker en de pastor is . Deze kunt u benaderen als uzelf of iemand die u kent behoefte heeft aan contact en we zouden het fijn vinden als u aan ons door geeft als iemand ziek is en/of opgenomen in ziekenhuis of verpleeghuis. Op die manier kunnen wij, namens de gemeente meeleven in zorgen, maar natuurlijk ook in vreugde.

Op de lijst van pastoraal bezoekers ziet u een paar veranderingen:
Margreet de Haas is ons team komen versterken en heeft wijk N van ondergetekende overgenomen en zal voortaan daar het aanspreekpunt zijn. Dit is voor mij een dubbel gevoel; ik ben blij dat Margreet mee wil helpen in het bezoekwerk, maar ik zal de fijne contacten in wijk N missen. Wel blijf ik pastoraal bezoeker van wijk O. Jeanne Dees is bereid om gedurende de vacature in wijk Q samen met Guus Krom er zorg voor te dragen dat er ook in die wijk een aanspreekpunt is. Tot slot zult u met deze Meerkontakt een uitnodiging ontvangen voor een contactavond met wijkgenoten en hopen we u daar te ontmoeten.
Namens het pastorale team, Lucie Gijzenberg.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN