BERICHT OVER BEREIKBAARHEID VAN PASTOR FRED VAN DER LOUW BERICHT OVER BEREIKBAARHEID VAN PASTOR FRED VAN DER LOUW
In Meerkontakt staat dat ik het best bereikbaar ben tussen 09.00 en 10.00 uur. Sommigen denken dat er alleen dan gebeld mag worden. Anderen denken ook dat dat alleen op vrijdag mag. U mag de hele dag bellen. Maar ik ben niet altijd in de gelegenheid de telefoon meteen te beantwoorden. Maar de meeste kans dat u mij telefonisch te spreken krijgt, is tussen 09.00 en 10.00 uur. En als ik de telefoon niet aanneem: spreek een bericht in. Ik bel zo spoedig mogelijk terug. En als er dingen zijn die niet tot vrijdag kunnen wachten, bel gerust op een andere dag.
Naast de vrijdag in Badhoevedorp werk ik vier dagen in Heemskerk. Ons huis in Maarssen heeft een aantal maanden te koop gestaan en is nu onder voorbehoud verkocht. De weg is nu vrij om in het voorjaar naar Heemskerk te verhuizen.