BEDANKT VOOR DE JARENLANGE BEZORGING BEDANKT VOOR DE JARENLANGE BEZORGING

Recentelijk heeft de heer  J. Slootweg te kennen gegeven niet meer in staat te zijn Meerkontakt in zijn wijk te bezorgen.

Vele jaren heeft de heer Slootweg gezorgd, dat het Meerkontakt tijdig in zijn wijk op de diverse adressen werd bezorgd. Wij wensen hem en zijn familie nog een lange en gezonde tijd toe en bedanken hem nogmaals voor de trouwe en zorgvuldige wijze waarop hij deze vrijwilligerstaak heeft ingevuld.
De Kerkenraad.

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE