BEDANKT VOOR DE BLOEMEN

Hartelijk dank voor het mooie boeket bloemen dat ik mocht ontvangen. Bloemen maken je zo blij, en dat had ik nodig in deze moeilijke periode van Rien.
Lieve groet van Corry Binnekade.

Wat ben ik weer verwend door de kerk; eerst voor mijn verjaardag een prachtige chrysant, die nu in de tuin vol staat te bloeien en later een schaal heerlijk fruit uit de Oogstdienst.
Mijn hartelijke dank hiervoor. Roos Pipper.

Bij dezen wil u allen bedanken voor het mooie boeket bloemen dat ik mocht ontvangen na mijn operatie en langzaam herstel, en voor het fruitbakje, ook namens mijn vrouw vanuit de Meerwende.
Met vriendelijke groet, P.G. Roos. Sperwerstraat 40.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om