BEDANKT VOOR ALLE ATTENTIES BEDANKT VOOR ALLE ATTENTIES

Vorige maand werd onze Rosa gedoopt. Wat was het een verrassing om enkelen uit de Pelgrimskerk te mogen begroeten. Het was een feestelijke dienst die ons nog lang zal heugen. Inmiddels is ons gezin verhuisd naar de pastorie in Heemskerk. Het blijft een hele klus zo’n verhuizing en voor de laatste doos is uitgepakt zal er wel wat tijd verstreken zijn. Maar het is een weldaad om niet meer elke dag in de file te hoeven staan.
Met een hartelijke groet,
pastor Fred van der Louw.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om