BEDANKT ALLEMAAL......! BEDANKT ALLEMAAL......!

Ook voor al het bidden wat jullie doen; ik hoop dat het mag helpen en daar moet ik op vertrouwen, maar soms valt het niet mee. Het gaat gelukkig beter, heb minder pijn en mijn stem is ook weer beter. Ik hoop  over een poosje weer in jullie midden te zijn.
Ook heb ik hele lieve kinders en kleinkinders die me heel erg steunen en geniet ik ook van mijn 2 achterkleinkinders.
Nogmaals allemaal heel, heel veel dank en hele lieve groetjes van Ien.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om