APPLAUS IN DE KERK......EN NOG WEL OP EEUWIGHEIDSZONDAG

Duo Anemoi in actie - schitterend en intiem
APPLAUS IN DE KERK......EN NOG WEL OP EEUWIGHEIDSZONDAG

De herdenking vond plaats in woord, gebed, kaarsjes, maar ook met mooie samenzang en schitterende muziek door het duo Anemoi. Ondanks de aard van de dienst kon men het niet nalaten te applaudiseren voor dit prachtige duo. En de bloemengroep verdiende dit maal eigenlijk ook zéker applaus met het prachtige bloemstuk dat voor in de kerk stond. Voor elke overledene was hierin plaats om door een van de nabestaanden een kaars te plaatsen. Hulde!
Hulde voor het prachtige bloemstuk ter gelegenheid van eeuwigheidszondag
Kijk voor meer van dit soort prachtige bloemstukken ook eens op de website van de bloemengroep: www.bloemengroep.nl

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om