SCHILDERSGROEP “HET DORPSHUIS”EXPOSEERT IN DE PELGRIMSKERK.

SCHILDERSGROEP “HET DORPSHUIS”EXPOSEERT IN DE PELGRIMSKERK.
In de ontmoetingsruimte van de kerk is de komende twee maanden een mooie gevarieerde expositie te bewonderen van de schildersgroep “Het Dorpshuis” te Badhoevedorp.

Het is zeker de moeite waard om, zondag tijdens het koffie-uurtje, deze schilderijen aandacht te geven.

 
lees meer »
 
WEEK VAN GEBED VOOR DE EENHEID 17-26 JANUARI 2020

WEEK VAN GEBED VOOR DE EENHEID 17-26 JANUARI 2020
Op zondag 19 januari 2020 wordt om 10.00 uur in de HH Engelbewaarderskerk een oecumenische dienst gehouden in het kader van de week van Gebed voor de eenheid. Deze dienst is voorbereid door de Raad van Kerken.

In Hoofddorp wordt in dit kader onder het thema: ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons’ de gehele week een programma geboden.  Daarbij in het bijzonder aandacht voor onderstaande bijeenkomsten.
lees meer »
 
Theatervoorstelling Nederlanders verbonden met nieuwkomers! Theatervoorstelling Nederlanders verbonden met nieuwkomers!
Buddyproject friend4friend nodigt je uit voor een komische en confronterende voorstelling, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. In Nederland zoekt hij opnieuw zijn plek.

The Bright Side of Life is een voorstelling van acteur Bright O. Richards, voor én door vluchtelingen.

/uploads/klant446/files/Flyer F4F jongeren Haarlemmermeer.pdf
lees meer »
 
INFORMATIE OVER DE RAAD VAN KERKEN

INFORMATIE OVER DE RAAD VAN KERKEN
De Raad van Kerken is een samenwerkingsverband tussen de verschillende geloofsgemeenschappen in Badhoevedorp en in Haarlemmermeer.
U treft hieronder dus informatie aan over de aktiviteiten die in Badhoevedorp worden georganiseerd door de RvK, maar ook vanuit het samenwerkingsverband in Haarlemmermeer.
 
HOE "GROEN&GELOVIG" ZIJN WIJ?

Kerk zijn, niet alleen op zondag, maar....IN ACTIE!
HOE "GROEN&GELOVIG" ZIJN WIJ?
Je hoeft niet katholiek te zijn om paus Franciscus sympathiek en wijs te vinden. Hij noemt zich naar Franciscus, de heilige van wie we de sterfdag allemaal kennen: Dierendag. Nee, de paus preekt niet voor de vogels, zoals die middeleeuwse Franciscus, maar hij schreef wel een haarscherpe én hartstochtelijke brief over hoe we omgaan met de natuur. Een vervelende brief is het ook. Want, zegt hij, ook onze gemeente moet zich ecologisch bekeren. ‘Nou nou. Is het echt zo erg?’
lees meer »