"KERKELIJK WERK ONDER ZEEVARENDEN"

"KERKELIJK WERK ONDER ZEEVARENDEN"
Jaarlijks gaat minstens één keer in onze kerkdienst voor ds Leon Rasser.
Zoals bij vrijwel ieder wel bekend, is ds Rasser werkzaam voor en ook persoonlijk zeer betrokken bij het kerkelijk werk onder zeevarenden.
Zo kan hij heel beeldend en geïnspireerd vertellen over dat kerkelijk werk onder al die mensen die vaak lang van huis zijn en aan grote gevaren in de natuur bloot staan.

Daarom plaatsen wij hierbij heel graag wat nieuws over dat werk onder zeevarenden!
lees meer »
 
INFORMATIE OVER DE RAAD VAN KERKEN

INFORMATIE OVER DE RAAD VAN KERKEN
De Raad van Kerken is een samenwerkingsverband tussen de verschillende geloofsgemeenschappen in Badhoevedorp en in Haarlemmermeer.
U treft hieronder dus informatie aan over de aktiviteiten die in Badhoevedorp worden georganiseerd door de RvK, maar ook vanuit het samenwerkingsverband in Haarlemmermeer.
 
HOE "GROEN&GELOVIG" ZIJN WIJ?

Kerk zijn, niet alleen op zondag, maar....IN ACTIE!
HOE "GROEN&GELOVIG" ZIJN WIJ?
Je hoeft niet katholiek te zijn om paus Franciscus sympathiek en wijs te vinden. Hij noemt zich naar Franciscus, de heilige van wie we de sterfdag allemaal kennen: Dierendag. Nee, de paus preekt niet voor de vogels, zoals die middeleeuwse Franciscus, maar hij schreef wel een haarscherpe én hartstochtelijke brief over hoe we omgaan met de natuur. Een vervelende brief is het ook. Want, zegt hij, ook onze gemeente moet zich ecologisch bekeren. ‘Nou nou. Is het echt zo erg?’
lees meer »