Agendapagina
« vorige  |  september 2019  |  volgende »

Maandag 2 september 2019 GEMEENTEAVOND OVER DE TOEKOMST VAN UW GEMEENTE
Locatie: Karavanserai
Tijdstip: 20.00 UUR  - 22.30 uur

Maandagavond 2 september aanstaande vindt een belangrijke gemeenteavond plaats.

Naast andere punten (zoals de jaarrekening over 2018) komt met name het rapport over de toekomst van onze kerkgebouwen, genaamd “Pelgrimskerk 2025”, aan de orde. Het rapport is opgesteld vanuit KERKELIJK WAARDEBEHEER en de conclusies zullen door de opstellers worden toegelicht.

Het programma start precies om acht uur. Vanaf half acht bent u dus hartelijk welkom voor ontvangst met koffie.
De volledige agenda ligt die avond bij de ingang voor u klaar.

(Uitsluitend) lidmaten van onze gemeente kunnen het rapport desgewenst tussen 27 augustus en 1 september op afspraak en in aanwezigheid van een van de leden van de werkgroep “Pelgrimskerk 2025” doorlezen. In verband met de vertrouwelijkheid van de inhoud kan het rapport helaas niet worden verstrekt of verstuurd. Een afspraak voor de inzage kunt u maken via Juup Bosch (tel: 020-6593500).

Zaterdag 14 september 2019 t/m vrijdag 20 september 2019 STARTWEEK 2019: EEN GOED VERHAAL!
Locatie: Pelgrimskerk en omgeving

Ook het seizoen 2019-2020 begint in ons kerkenwerk natuurlijk weer met een goed gevulde STARTWEEK van zondag 15 tot en met vrijdag 20 september.

Een voorbereidingsgroep is al weer druk bezig om diverse leuke en zinvolle activiteiten te organiseren.

Reserveer deze week alvast in uw agenda. Want er is voor “elk wat wils” om aan deel te nemen en een prima manier om elkaar na de vakantieperiode weer te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie bij Activiteiten!!!

Zondag 15 september 2019 STARTWEEK 2019: KERKDIENST MET EEN GOED VERHAAL
Tijdstip: 10.00 uur  - 12.30 uur

Het thema van de startdienst op zondag is: EEN GOED VERHAAL. We zijn natuurlijk razend benieuwd met welk goed verhaal we dit nieuwe seizoen gaan starten. Maar de grote verrassing volgt ná de startdienst. We kunnen u nog niet verklappen met welke “goed verhaal” we na de dienst zullen komen, maar goed wordt het! Natuurlijk worden daarnaast ook enkele workshops georganiseerd waaraan belangstellenden kunnen deelnemen.

Dinsdag 17 september 2019 STARTWEEK 2019: EEN GOED VERHAAL TIJDENS WALKING DINER
Locatie: Overal in Badhoevedorp
Tijdstip: 17.30 uur  - 22.30 uur

Op dinsdag in de startweek wordt het inmiddels “legendarische” walking diner gehouden, waarbij u per gang van het diner met andere gasten en op een ander adres aan tafel zit. Ook dat moet “goede verhalen” opleveren; zeker zo na de vakantie. Ieder maakt vast wel bijzondere dingen mee in deze periode die hij/zij kan delen met andere gasten. Gezellig en….zinvol. Bereid u zich er alvast op voor tijdens de vakantieperiode.

Woensdag 18 september 2019 STARTWEEK 2019: EEN GOED VERHAAL MET DE KINDEREN
Tijdstip: 14.30 uur  - 17.30 uur

Ook de kinderen worden tgijdens de startweek niet vergeten. Zij kunnen de woensdagmiddag alvast vrij houden, want dan wordt er ook voor hen iets leuks georganiseerd. Wat dat wordt? Dat is nu net de verrassing, maar een GOED VERHAAL wordt het zéker!

Donderdag 19 september 2019 STARTWEEK 2019: EEN GOED VERHAAL MET DE GEMEENTE OVER.....?
Tijdstip: 20.00 UUR  - 22.30 uur

Op donderdagavond gaan we met u allen (want we rekenen op uw komst) in gesprek over een onderwerp dat ons allen na aan het hart ligt. Wat dat is? U hoort nog, maar het zal u zeker aanspreken.

Vrijdag 20 september 2019 STARTWEEK 2019: EEN GOED VERHAAL TIJDENS DE BBQ
Tijdstip: 18.00 uur  - 21.30 UUR

Op vrijdag sluiten we de startweek af op een gezellige manier en met de mogelijkheid elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en…..elkaar een goed verhaal te vertellen. Ondertussen genietend van de gebruikelijke BBQ.