AFSCHEID NEMEN VAN ONZE DOMINEE BERT GRIFFIOEN!

Uiteraard is er, na de kerkdienst, gelegenheid om hem en zijn partner Will weer te ontmoeten. Ongetwijfeld kunnen zij ons over hun nieuwe woonplek en Berts werkkring vertellen.
Speciale afspraken en regelingen over hoe iedereen na afloop van deze dienst de kerkzaal mag verlaten, in welke volgorde, hoe een hapje & een drankje waar wordt verkregen en andere aanwijzingen komen als “huishoudelijke mededelingen” onmiddellijk na afloop van de dienst aan bod. Op die wijze denken wij de speelruimte die de overheid ons op dat moment biedt voor geloofsbijeenkomsten zo optimaal mogelijk te gebruiken voor een gepast afscheid van Bert en Will.

Voor alle duidelijkheid treft u hieronder de link aan naar het PROTOCOL in verband met beperking van de risico's van besmetting.

/uploads/klant446/files/MK 05_(Protocol corona gebruik kerk)(1).pdf

Afscheidscadeau voor dominee Bert Griffioen
Hier boven heeft u kunnen lezen over de afscheidsdienst van Bert Griffioen. Bij dit afscheid zullen we onder meer ons geschenk aan hem overhandigen. Velen van u hebben in de loop van maart al een bijdrage daarvoor overgemaakt. Maar voor wie dat nog niet gedaan heeft, is er nu dus een “herkansing”. U kunt desgewenst uw bijdrage overmaken op:
Rekeningnummer NL91RABO0373715846,
t.n.v. Protestantse gemeente Badhoevedorp-Lijnden,
onder vermelding van “onze predikant gaat naar noordwest”

Afscheidscadeau van Bert en Will
Hoewel we pas op 5 juli aanstaande officieel afscheid nemen van ds. Bert Griffioen, hebben Bert en Will ons alvast verrast met een heel mooi cadeau.
Wanneer u op 5 juli weer naar de kerk komt, treft u in de Stiltekapel een prachtige standaard aan onder de kaarsenbak. Een cadeau dat het interieur van de stiltekapel verrijkt en een blijvende herinnering vormt aan ds. Griffioen die onze gemeente de afgelopen negen jaren heeft gediend.
Bert en Will, heel erg bedankt voor dit mooie cadeau.
Bert, jouw afscheidscadeau krijg je als de gelegenheid daar is. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet!
Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden.