PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
AFSCHEID………..MAAR GELUKKIG NIET HELEMAAL! AFSCHEID………..MAAR GELUKKIG NIET HELEMAAL!

En áls iemand als Kees dan ook aangeeft dat hij het voor wat betreft vrijwilligerswerk toch wat rustiger aan wil doen en zich dus na héééél veel jaren eindelijk uit het CvK wil terug trekken, dan kun je niet anders dan hiervoor heel veel begrip hebben.
Dat neemt natuurlijk niet weg dat iedereen die met Kees te maken heeft gehad in kerkelijk verband of daarbuiten dit niet erg jammer vindt. Waar vindt je immers iemand die van zóveel zaken zóveel afweet en altijd een oplossing bedenkt.
Maar toch: Kees, wij begrijpen ontzettend goed dat je (eindelijk) ook wat meer aan jezelf, je vrouw, je gezin en andere zaken wilt denken. We zijn je heel veel dank verschuldigd voor alles dat je voor de kerk en onze gemeente hebt gedaan. We wensen je daarom alle goeds toe en hopen dat je zult genieten van wat meer “vrije tijd”.
 
En………Kees zou Kees niet zijn als hij niet meteen een paar intimi heeft aangegeven hem zéker even te bellen als er een kort, praktisch probleem is waarbij hij van dienst kan zijn voor onze gemeente. Waar vindt je zo’n man?! We zullen er zeker geen misbruik van maken, maar als de nood aan de man is…..?!
 

terug
 
 

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur
meer details

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN
datum en tijdstip 22-03-2019 om 18.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.