AFSCHEID MW. TRUUS PETERS VAN DE REDACTIE VAN MEERKONTAKT

Regelmatig had Truus aangegeven te willen stoppen; “tijd voor nieuw bloed”. De redactieleden van het 1ste uur waren immers allang gestopt. Soms trok ze de parallel met de verhaallijn in “Tien kleine negertjes” van Agatha Christie (Dame Commander of the Most Excellent Order of the British Empire). Omdat een opvolgster lang op zich liet wachten, bleef ze op haar post: altijd opgewekt, gastvrij (ik kan mij geen vergadering herinneren zonder koffie, thee en iets lekkers), (taal)kritisch en met notie voor gevoeligheden en mores binnen onze kerkgemeente.. Haar redactielidmaatschap heeft bijna 30 jaar geduurd; echt vanaf het eerste begin. Namens u allen hebben we haar in het zonnetje gezet: mooie woorden van Jeanne Dees (oud redactielid) en Bert Griffioen, bloemen en cadeaus voor haar decennia lange, veelal onzichtbare, inzet en toewijding. Dit alles in onze pastorie met een drankje & hapje (Bert zou een prima cateraar zijn). Hoe ‘goed’ de vergadering was, kunt u zelf lezen.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om