PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
ACTUELE EN GOED BEREIKBARE INFORMATIE OVER KERKELIJKE ZAKEN

Zorg dat je informatie ook op de website komt; dat geeft extra publiciteit
ACTUELE EN GOED BEREIKBARE INFORMATIE OVER KERKELIJKE ZAKEN

De  informatie die u aanlevert is voor ons de basis om te publiceren. Hoe completer en duidelijker die informatie is, des te sneller en fraaier kunnen wij die voor u op de website zetten én in MEERKONTAKT plaatsen.
 
Lees dus onderstaande tips en verzoeken héél goed en probeer zoveel mogelijk daarnaar te handelen. Want dán………krijgen we allemaal de beste en mooiste informatie over alle activiteiten binnen (en buiten) onze gemeente!
Het kerkblad  komt ongeveer elke vijf weken uit en de kopij daarvoor kunt u altijd mailen, verzenden of afgeven. Jammer (in deze tijd) is dat een “papieren uitgave” het nadeel heeft om met zgn “deadlines” te werken. Dat betekent dat u ongeveer een week vóór elke uitgave uw kopij moet hebben ingeleverd. En….kopij is bijna altijd “gedateerd”. Je moet lang van tevoren je kopij schrijven en dat kan (na uitkomen van MEERKONTAKT) ook niet meer worden aangepast.

En zelfs het uitbrengen van MEERKONTAKT via de mail aan diegenen die hun mailadres hebben opgegeven verandert hier niets aan.
 
Onder andere om deze redenen hebben we tegenwoordig ook een goede website die u vindt als u op uw computer intikt (of in uw “favorieten” zet):
www.pelgrimskerk.org.
Deze website wordt zo actueel mogelijk bijgehouden en hier treft u dus precies dezelfde informatie aan als in MEERKONTAKT, maar (als het goed is) EERDER, ACTUELER én MOOIER!!
Om te zorgen dat u alle kopij in MEERKONTAKT én op de website aantreft hebben de redacties van MEERKONTAKT en de website besloten dat zij álle binnenkomende kopij uitwisselen.
 
U begrijpt: dat wint de website natuurlijk altijd.
Maar alleen als u……..inderdaad; als u uw kopij zo snel mogelijk inlevert. Dat levert u meteen langer publiciteit op voor uw activiteiten. U hoeft dan niet meer te denken aan “inleverdata”, maar u maakt gelijk met het organiseren gewoon een leuk artikeltje over de activiteit die u organiseert en dat komt dan snel op de website (en later ook in MEERKONTAKT). En als u bedenkt dat de organisatie toch iets anders wordt of u wilt nog iets aanpassen op de website, dan kan dat ook.
 
Om te zorgen dat uw informatie, artikelen, activiteiten en dergelijke zo snel en goed mogelijk worden geplaatst, raden wij u wel aan aan het volgende te denken:

  • Geef duidelijk aan of en welke “kop” u wilt terugvinden op de website.
  • Geef ook duidelijk aan op welke datum, begin- en eindtijd, plaats, gebouw, adres o.i.d. de activiteit plaatsvindt.
  • Maak een korte, samenvattende “inleiding”; deze komt dan zichtbaar op de website.
  • En daarna een toelichting, verhaal, inhoudelijk stuk o.i.d.; dit komt dan te staan bij “lees verder”.
  • En ten slotte is een plaatje, foto, tekening, schets o.i.d natuurlijk héél leuk en trekt lezers; een onderschrift kunt u ook aangeven.
 
 
Stuur uw artikel of stuk tekst naar dat mailadres met die moeilijke naam (zet die ook gewoon in uw “favorieten”):
pelgrimskerkbdl.publiciteit.com
of lever het in op de u vertrouwde manier ().
En dan……verzorgen wij de rest voor u!
 
 

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.