‘IK ZAL JE NOOIT VERGETEN’ ‘IK ZAL JE NOOIT VERGETEN’
Op deze bijeenkomst willen we samen stil staan bij onze dierbaren die zijn overleden. Zoals dat vaak ook begin november op begraafplaatsen en in kerken gebeurt, scheppen wij in ons dorpshuis een bijzonder moment van gedenken met muziek, verhalen en gedichten. Er worden kaarsjes aangestoken en de namen van onze overleden dierbaren worden genoemd.

Een ieder die geïnteresseerd is de herdenkingsbijeenkomst bij te wonen, is van harte welkom. U kunt deze middag, als u dat wenst, een foto of een ander aandenken meenemen. Mocht u uw verhaal met de hele groep willen delen dan zouden we dit graag van te voren willen weten.
Het initiatief voor deze bijeenkomst komt vanuit de werkgroep Memento, een samenwerkingsverband van maatschappelijke organisaties, zorgorganisaties en kerken in Badhoevedorp.