‘Groene kerk’ eerste thema Ringontmoeting Hoofddorp

Voor De Ark houdt het groene-kerkzijn in dat men in deze kerk op allerlei terreinen werk maakt van duurzaamheid: van fair trade-koffie tot zonnepanelen op het dak en van regelmatige vieringen rondom groene thema’s tot een maandelijks Repair Café. En er zijn in deze kerk zes energiecoaches actief die mensen helpen om energie (en daarmee geld) te besparen.

De avond kan – voor wie dat wil – beginnen om 18.00 uur met een soepmaaltijd van biologische groenten uit de omgeving. Maar men kan ook om 19.30 uur instromen voor het avondprogramma. Dat programma bestaat, na een ‘groen avondgebed’, uit vier workshops: God in de Supermarkt, Groene Bijbel, verduurzaming van het kerkgebouw en energiebesparing in huis.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om