ME3DITATIE: Gezocht: een reisgenoot voor onverharde paden.

Het bericht, zo vlak voor Kerst, dat onze predikant Bert Griffioen ons gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging, zorgde voor een golf van vragen, begrip, hoe nu verder, pijn en zorg. Niet gek eigenlijk als de pastor na negen jaren van werken in onze gemeente, kiest voor een nieuwe weg. Een weg met kansen om zich verder te ontplooien in de dingen waar hij goed en sterk in is. Het is hem van harte gegund.
Harry den Arend
lees meer ┬╗

ZESTIG JARIG HUWELIJKSFEEST IN MEERWENDE

Op 29 december 2019 vierde het echtpaar (Cobie en Evert) van Munster- Van Oosten hun 60-jarig huwelijksfeest.

Cobie was (ondersteund door haar Evert) jarenlang kosteres van de Immanuëlkerk aan de Sloterweg. In die hoedanigheid heeft zij zeer veel betekend voor de gemeente die zij met liefde en grote inzet diende. Evert was altijd haar trouwe steun en toeverlaat bij alle taken die een koster zich maar kan denken.

Aan dit huwelijksjubileum werd speciaal aandacht besteed tijdens de feestelijke kerkdienst in Meerwende. Tijdens deze dienst werden veel mooie, bekende liederen gezongen die hen na aan het hart liggen.

Ina Jonker

EEN NIEUW BIJBELBLAD VOOR KINDEREN! EEN NIEUW BIJBELBLAD VOOR KINDEREN!
Alef is hét nieuwe Bijbelblad van het NBG speciaal voor kinderen.
Met een spannend Bijbelverhaal, antwoorden op bijbelvragen, weetjes over Bijbelse personen, puzzels en proefjes komt in dit kindermagazine de wereld van de Bijbel dichtbij.
U kunt een gratis proefexemplaar aanvragen via https://www.bijbelgenootschap.nl/alef/vraag-een-gratis-proefexemplaar-aan