125e JUBILEUMCONCERT IN DE SLOTERKERK 125e JUBILEUMCONCERT IN DE SLOTERKERK
Musici van het koninklijk Concertgebouworkest

Op zondagmiddag  26 maart  2017  zal om 15 uur in de Sloterkerk, Osdorperweg 22 te Amsterdam het 125ste  jubileumconcert plaatsvinden.

Een bijzonder heuglijk feit dat de initiatiefnemer van deze matinee serie te weten De Stichting Vrienden van de Sloterkerk  op gepaste wijze wil vieren. Het Egmontkwartet zal het beroemde werk van J. Haydn getiteld: “De zeven laatste Woorden”(opus 51) uitvoeren in wel in een bewerking voor strijkers. Deze strijkers zijn de topmusici Arndt Auhagen (1ste viool), Eke van Spiegel (2de viool),  Edith van Moergestel(altviool) en  Fred Edelen( cello). Al deze  zeer ervaren musici zijn al jarenlang verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest.

De toegangsprijs  bedraagt  slechts  9 euro. Na afloop is er gratis consumptie in het wijkgebouw pal achter de kerk.
Reserveren  via

Zie verder www.sloterkerk.nl.